Πυρκαγιά στα Καστέλλια Φωκίδας - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 08:06 Πυρκαγιά στα Καστέλλια Φωκίδας - Δείτε εικόνες

Για εμπρησμό κάνουν λόγο οι κάτοικοι - «Είδαμε μηχανάκι να φεύγει και αμέσως μετά να ξεπηδάνε φλόγες»

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 10:00'  το βράδυ της Κυριακής κοντά στην είσοδο του χωριού Καστέλλια στη Φωκίδα και πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας αγροτική έκταση και ελαιοπερίβολα.

Αρχικά έτρεξαν οι κάτοικοι του χωριού να περιορίσουν τη φωτιά με ότι μέσα διέθεταν, ενώ στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα από το Κλιμάκιο του Πολυδρόσου και ένα από την Άμφισσα.

«Οι πυροσβέστες κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν μέσα σε μια ώρα περίπου να οριοθετήσουν τη φωτιά και να τη θέσουν υπο μερικό έλεγχο...», είπε κάτοικος του χωριού στο LamiaReport.

Δείτε βίντεο:

«Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση εμπρησμού. Τα παιδιά που ήταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο είδαν ένα μηχανάκι να απομακρύνεται βιαστικά και αμέσως μετά να ξεπηδούν φλόγες μέσα από τα χωράφια και τις ελιές....», είπε στο LamiaReport ένας άλλος κάτοικος από τα Καστέλλια.

Δείτε και φωτογραφίες από την πυρκαγιά το βράδυ της Κυριακής Καστέλλια Φωκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση