Δύσκολο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια: Εκκένωση οικισμών, εντολή να κλείσουν οι έξοδοι 1 και 2 προς Μάνδρα και Μαγούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 14:15 Δύσκολο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια: Εκκένωση οικισμών, εντολή να κλείσουν οι έξοδοι 1 και 2 προς Μάνδρα και Μαγούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκκενώνονται οι οικισμοί Πανόραμα, Πουρνάρι, Παλαιοχώρι και Άγιος Σωτήρας στα Δερβενοχώρια.

Δύσκολο παραμένει το μέτωπο της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στο Πάνακτο Βοιωτίας, στα Δερβενοχώρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εκκενώνονται προληπτικά οι οικισμοί Πανόραμα, Πουρνάρι, Παλαιοχώρι και Άγιος Σωτήρας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, από αέρος επιχειρούν 5 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, 140 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 48 οχήματα. Η φωτιά στα Δερβενοχώρια μαίνεται και καίει παρθένο δάσος σε ένα πολύ δύσβατο σημείο σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν.

Εντολή να κλείσουν οι έξοδοι 1 και 2 προς Μάνδρα και Μαγούλα

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Open, φωτιά επεκτείνεται και δόθηκε εντολή να κλείσουν οι έξοδοι 1 και 2 προς Μάνδρα και Μαγούλα.

 

 

 

 

 

 


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση