Λαμία: Ήταν λιπόθυμοι στο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 07:24 Λαμία: Ήταν λιπόθυμοι στο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟ

Μεγάλη κινητοποίηση εν μέσω καύσωνα στον περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού όπου δύο άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους…

Στη μέση του δρόμου στην οδό Τυμφρηστού βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (23/7) εν μέσω καύσωνα, αυτοκίνητο με δύο επιβάτες που ήταν λιπόθυμοι!

Το αυτοκίνητο, που εμφανώς παραβίαζε βασικούς κανόνες του ΚΟΚ, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων είχε κατηφορίσει από την Σπετσών και σταμάτησε ελάχιστα πριν πέσει επάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο επί της Τυμφρηστού.

Εκείνη την ώρα περίπολο της Πυροσβεστικής περνούσε από το σημείο και ειδοποίησε μαζί με τους περιοίκους, αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο ένας εκ των δύο επιβατών ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις του με την άφιξη των διασωστών, ενώ ο έτερος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για τα περαιτέρω.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση