Ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για περιορισμό της κατανάλωσης νερού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 21:18 Ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας για περιορισμό της κατανάλωσης νερού

Όχι στην αλόγιστη χρήση…

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας σχετικά με τον περιορισμό της κατανάλωσης νερού ειδικά σε περιόδους παρατεταμένου καύσωνα σαν αυτό που διανύουμε:

«Ο φετινός ζεστός, άνυδρος και με ελάχιστες χιονοπτώσεις χειμώνας, σε συνδυασμό με το θερμό καλοκαίρι και τον παρατεταμένο καύσωνα, έχουν οδηγήσει σε προβλήματα λειψυδρίας, φαινόμενο που παρατηρείται έντονα και στον Δήμο μας.

Συνιστούμε σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας να περιορίσουν την αλόγιστη κατανάλωση νερού.

Ευελπιστούμε ότι θα υπερισχύσει το αίσθημα τόσο ατομικής όσο και συλλογικής ευθύνης από όλους μας, ώστε να αποφευχθούν επιπλέον προβλήματα υδροδότησης των χωριών μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση