Στα 19 του χρόνια είχε διαπράξει 13 κλοπές και 3 απόπειρες (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 13:18 Στα 19 του χρόνια είχε διαπράξει 13 κλοπές και 3 απόπειρες (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη όταν βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι…

Πλούσια ήταν η δράση 19χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή του Ορχομενού από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένων και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Από τις 9 Μαΐου 2022 μέχρι και τις 20 Ιουλίου 2023, φέρεται να έχει διαπράξει 13 κλοπές και τρεις απόπειρες σε συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια υγρών καυσίμων, εμπορίας ξυλείας, γεωργικών ειδών και αλλού, με τη λεία που αποκόμισε, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση του, να φτάνει τα 5.000 ευρώ και να περιλαμβάνει από κοσμήματα και τιμαλφή μέχρι εργαλεία και αυτοκίνητο!

Επειδή οι παραπάνω κλοπές είχαν διαπραχθεί σε χρόνο που δεν ίσχυε το αυτόφωρο, οι αστυνομικοί που είχαν βρεθεί στα ίχνη του μετά από πολύμηνη έρευνα, τον εντόπισαν σε περιοχή του Ορχομενού με το συλληφθέντα να έχει επάνω του ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ενδύματα, σακίδιο πλάτης και τσαντάκι που φορούσε κατά τη διάπραξη ορισμένων εκ των κλοπών,

• το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ,

• απομίμηση περιστρόφου,

• διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και

• ρολόι τσέπης με αλυσίδα και επτά πέννες γραφής (ως προϊόντα κλοπής).

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην περιοχή και κατάσχεσαν το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου μέσα βρήκαν διάφορα εργαλεία και μία δερμάτινη τσάντα με έγγραφα (ως προϊόντα κλοπής), τα οποία ο συλληφθείς είχε κρύψει στον ανωτέρω χώρο, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Τα προϊόντα κλοπών αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε αρμοδίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση