Σύλληψη ζευγαριού για ναρκωτικά στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 08:50 Σύλληψη ζευγαριού για ναρκωτικά στη Λαμία

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταδίωξη. Συνελήφθησαν και τρεις ακόμη χρήστες που φέρεται να είχαν προμηθευτεί ναρκωτικά από το σπίτι των συλληφθέντων…

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (26-07-2023) το μεσημέρι στη Λαμία, μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) Έλληνες (άνδρας – γυναίκα), για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, εντοπίσθηκε η οικία των κατηγορουμένων, όπου στη θέα των αστυνομικών, ο άντρας επιχείρησε να τραπεί σε φυγή, πλην όμως ακινωητοποιήθηκε μετά από πεζή καταδίωξη που ακολούθησε.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με τις χημικές – ναρκωτικές ουσίες 5 Fluoro ADB & FUB AMB, μεικτού βάρους (41) γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε από το σιφόνι της τουαλέτας, μέρος όπου την είχε απορρίψει νωρίτερα η κατηγορουμένη,

• (2) αναδιπλούμενοι σουγιάδες, με μήκος λάμας (7) εκατοστών,

• (2) αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, μήκους (54) & (56) εκατοστών αντίστοιχα,

• χρηματικό ποσό και (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και

• πλήθος χάρτινων περιτυλιγμάτων, πρόσφορων για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες τρεις (3) ακόμα ημεδαποί, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ισάριθμες αυτοσχέδιες συσκευασίες με τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες όπως προέκυψε, τις είχαν προμηθευτεί από τους δύο συλληφθέντες.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση