Σύλληψη νεαρών που διέρρηξαν φαρμακείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 08:54 Σύλληψη νεαρών που διέρρηξαν φαρμακείο

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό, που αφαίρεσαν από το κατάστημα…

Στη σύλληψη δύο νεαρών προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (31/7) αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ένας εκ των συλληφθέντων, λίγο νωρίτερα, σπάζοντας τη γυάλινη είσοδο φαρμακείου στη Χαλκίδα, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς (συνεργός του), τον ανέμενε πλησίον του τόπου τέλεσης της κλοπής, προκειμένου να διαφύγουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στην κατοχή ενός εκ των δύο συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ολόκληρο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο ακολούθως αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση