Κινδύνευσε να πνιγεί μαθήτρια αλλά και 80χρονος σε παραλίες της Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:04 Κινδύνευσε να πνιγεί μαθήτρια αλλά και 80χρονος σε παραλίες της Μαγνησίας

Διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό με την ανήλικη που εξετάζεται αν βούτηξε στη θάλασσα μεθυσμένη…

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κινδύνευσε ένα ανήλικο κορίτσι, ενώ βρισκόταν στη θάλασσα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, διερευνούν τα στελέχη του Λιμενικού Κλιμακίου Τρικερίου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Κόττες του Νοτίου Πηλίου, λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Παρέα 6 νέων παιδιών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη, μαθήτρια Γυμνασίου, είχε πάει για νυχτερινή βόλτα. Η ανήλικη άρχισε ξαφνικά να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια ενώ βρισκόταν στη θάλασσα. Τις φωνές της άκουσε ζευγάρι τουριστών που επέβαινε σε γιοτ και αμέσως έσπευσε σε βοήθεια. Οι δυο τουρίστες μαζί με έναν 18χρονο από την παρέα της ανήλικης, κατάφεραν να βγάλουν το κορίτσι στην ακτή και παράλληλα ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο διασώστης του ασθενοφόρου την παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν σκόπιμο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμενικό Κλιμάκιο Τρικερίου και, μεταξύ άλλων, εξετάζεται το ενδεχόμενο η ανήλικη να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πριν πέσει στο νερό.

Επίσης, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, στην παραλία της Χρυσής Ακτής Παναγίας, προκλήθηκε αναστάτωση, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, περίπου 80 ετών, έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

Το γεγονός έγινε άμεσα αντιληπτό από άλλους λουόμενους που έσπευσαν να τον βγάλουν στην ακτή, ενώ ο ναυαγοσώστης του πρόφερε τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετά από λίγο παρέλαβε τον ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση