Φθιώτιδα: Ολοκαίνουργια BMW έγινε στάχτη στην εθνική οδό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 09:15 Φθιώτιδα: Ολοκαίνουργια BMW έγινε στάχτη στην εθνική οδό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μόλις που πρόλαβαν να κατεβάσουν τα πράγματά τους - Το πολυτελές αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκε ο οδηγός και η συνοδηγός ολοκαίνουριας BMW, η οποία ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης, καθώς και οι δύο πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως  από αυτό.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00'  το πρωί του Σαββάτου στη 240η χ/θ της εθνικής οδού, περίπου στο ύψος των Ραχών.

Από το καπό του πολυτελούς αυτοκινήτου ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη για να δει τι συμβαίνει.

Ευτυχώς τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδηγός, πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν βγάζοντας κι ορισμένα πράγματα από μέσα, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς!

Δείτε βίντεο από διερχόμενο οδηγό την ώρα που το αυτοκίνητο είναι τυλιγμένο στις φλόγες:

Στο σημείο έφτασε πυροσβεστικό όχημα από την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και το Π.Κ. Στυλίδας, όμως ήδη το αυτοκίνητο είχε καεί ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση