Σοκ από καταγγελία για βιασμό 9χρονης από 50χρονο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 08:38 Σοκ από καταγγελία για βιασμό 9χρονης από 50χρονο

Της έδωσε 5ευρω για να μη μιλήσει…

Σοκ προκαλεί η καταγγελία υπόθεσης βιασμού 9χρονου κοριτσιού στη Λάρισα από 50χρονο, με την οικογένειά της μικρήςνα καταγγέλλει όσα έγιναν και τις λεπτομέρειες να βλέπουν σήμερα (14.8.2023) το φως της δημοσιότητας και να προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη στον 50χρονο για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 9χρονης μαθήτριας. Το ανήλικο κορίτσι πήγαινε σπίτι του και μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του άνδρα, της έδινε… 5 ευρώ για να μην πει σε κανέναν τίποτα για τον βιασμό.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το eleftheria.gr, η 9χρονη είπε στις φίλες της τι έγινε με τον 50χρονο και από στόμα σε στόμα, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έφτασαν στα αυτιά των γονιών της, οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως την ασέλγεια του άνδρα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν και μεταδίδει το eleftheria.gr, οι αποτρόπαιες πράξεις ασέλγειας του 50χρονου στην 9χρονη συνέβησαν πριν μερικούς μήνες. Στη δικογραφία περιγράφεται ότι ο άνδρας κάλεσε το κορίτσι σπίτι του και τη βίασε ενώ μετά της έδωσε 5 ευρώ για να μην αποκαλύψει το «μυστικό».

Πράγματι, η 9χρονη δεν είπε τίποτα όλο αυτόν τον καιρό, όμως αποκάλυψε όσα έγιναν στο σπίτι του 50χρονου συγχωριανού της σε φίλες της. Στη συνέχεια, οι φίλες της είπαν στους γονείς τους τι έγινε και έτσι έμαθαν και οι γονείς του παιδιού όσα συνέβησαν.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά την υπόθεση μετά την καταγγελία των γονιών της 9χρονης για τον 50χρονο.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση