Πυρκαγιά σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στο Πατητήρι Αλοννήσου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 13:48 Πυρκαγιά σε σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στο Πατητήρι Αλοννήσου

Στο Περιφερειακό Ιατρείο ο ένας επιβάτης…

Απρόσμενο περιστατικό σε σκάφος αναψυχής που ήταν πρυμνοδετημένο στο λιμάνι Πατητηρίου Αλοννήσου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, το βράδυ της Δευτέρας (14/8).

Στο σκάφος εκδηλώθηκε πυρκαγιά, την οποία κατάφεραν να σβήσουν με τη χρήση φορητών πυροσβεστήρων, επιβάτες ιστιοφόρου που βρισκόταν δίπλα του. Στο σημείο βρέθηκε γρήγορα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και Κλιμάκιο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλοννήσου, που δε χρειάστηκε να επέμβουν. Ωστόσο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε προληπτικά στο Περιφερειακό Ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Από το Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους Α/Ψ, ενώ δε παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση