Προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με καλέμι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 08:14 Προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα του με καλέμι

Τον χτύπησε στην κοιλιά και στο κεφάλι…

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (16/8) στην Κύμη Ευβοίας, 51χρονος Έλληνας για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ίδιου του, του πατέρα!

Ο παρ ολίγον πατροκτόνος, επιτέθηκε στον ηλικίας 76 ετών πατέρα του για άγνωστη προς το παρόν αίτια, με αιχμηρό μεταλλικό εργαλείο (τύπου καλεμιού) το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι.

Ο 76χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κύμης από όπου εξήλθε την ίδια ημέρα αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Αστυνομικοί του ΑΤ Κύμης συνέλαβαν το φερόμενο ως δράστη και τον οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας, όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τις πράξεις του το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8).

Σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση