Πυρκαγιά σε σκάφος στο λιμάνι της Αλοννήσου με έναν τραυματία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 15:00 Πυρκαγιά σε σκάφος στο λιμάνι της Αλοννήσου με έναν τραυματία

Με πυροσβεστήρες από διπλανό σκάφος πρόλαβαν το κακό…

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της Παρασκευής (18/8), η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ιδιωτικό σκάφος Α/Ψ σημαίας Μάλτας, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο εντός του λιμένα Αλοννήσου, με δύο (2) επιβάτες, μέλη του πληρώματος.

Η Λιμενική Αρχή έφτασε γρήγορα στο σημείο, ειδοποιώντας συγχρόνως την Π.Υ. Αλοννήσου.

Τελικά η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί μέχρι να φτάσουν χάρη στην παρέμβαση επιβατών παρακείμενου ιστιοφόρου που χρησιμοποίησαν τους πυροσβεστήρες που διέθεταν. Όμως ένας εκ των δύο επιβαινόντων του πρώτου σκάφους τραυματίστηκε ελαφρώς στο αριστερό κάτω άκρο και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του σκάφους, ενώ κατόπιν επιθεώρησης από εξουσιοδοτημένο επιθεωρητή και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, επετράπη ο απόπλους του σκάφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση