Ασπρονέρι: Κλοπές σε αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι ακόμη και στον κεντρικό δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 09:40 Ασπρονέρι: Κλοπές σε αυτοκίνητα μέρα μεσημέρι ακόμη και στον κεντρικό δρόμο (φωτογραφία αρχείου)

Μέσα σε λίγα λεπτά έσπασαν ένα αμάξι και διέρρηξαν ακόμη ένα…

Για πολλοστή φορά αυτοκίνητα λουόμενων στο Ασπρονέρι του Δήμου Καμένων Βούρλων, έγιναν στόχοι διαρρηκτών.

Το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) καταγγέλθηκαν στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, δύο ακόμη περιστατικά διαρρήξεων, από ιδιοκτήτες οχημάτων που τα είχαν παρκάρει στο ύψος του ξωκλησιού, στον κεντρικό δρόμο πάνω από τη δημοφιλή παραλία της Φθιώτιδας.

Στη μία περίπτωση ο δράστης ή οι δράστες (η εμπειρία προηγούμενων διαρρήξεων  καταδεικνύει οργανωμένη επιχείρηση από 2 έως και 4-5 άτομα), παραβίασαν την πόρτα ΙΧΕ και αφαίρεσαν από μέσα μία τραπεζική κάρτα και ρούχα μικρής χρηματικής αξίας.

Στη δεύτερη περίπτωση οι «ποντικοί» έδρασαν πιο δυναμικά, σπάζοντας το ένα παράθυρο και αφαιρώντας επίσης τραπεζική κάρτα αλλά και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό γύρω στα 400 ευρώ.

Αν και τις περισσότερες φορές η παράνομη δράση των συγκεκριμένων ατόμων, δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή, υπάρχει η εμπειρία παρακολούθησης υπόπτων και η ταυτοποίηση τους δεν αργεί να στοιχειοθετηθεί από τα αποτυπώματα που αφήνουν ή από συναλλαγές που επιχειρούν να κάνουν στη συνέχεια με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες ή κλεμμένα αντικείμενα.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση