Δωρεάν λεπτά ομιλίας για πυρόπληκτους σε Βοιωτία και Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 20:20 Δωρεάν λεπτά ομιλίας για πυρόπληκτους σε Βοιωτία και Εύβοια

Άρση φραγής μέχρι 5 Σεπτεμβρίου…

Η COSMOTE ανακοίνωσε ότι στηρίζει τους συνδρομητές της που πλήττονται από τις πυρκαγιές στον Έβρο, στη Ροδόπη (Κομοτηνή- Πανεπιστημιούπολη, Αρδεία, Πατερμά, Μεγάλο Πιστό, Μίσχος), στο Διαλεχτό Καβάλας, στον Πρόδρομο Βοιωτίας, στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αρτάκη, Ψαχνά), στην Κύθνο, στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Φυλή.

Έτσι για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, οικιακούς και εταιρικούς, για 15 ημέρες.

Επιπλέον, αναστέλλει μέχρι και την 05/09/2023 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω πληγείσες περιοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση