Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Μακρακώμης για τη μεγάλη μάχη με τις φλόγες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 18:07 Το «ευχαριστώ» του Δημάρχου Μακρακώμης για τη μεγάλη μάχη με τις φλόγες

Δίπλα στους ανθρώπους που οι περιουσίες τους καταστράφηκαν…

Με σημερινή ανάρτησή του ο Δήμαρχος Μακρακώμης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «Δύναμη Προοπτικής», Γιώργος Χαντζής, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν να σωθεί η περιοχή από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (22/8) σε αγροτοδασική έκταση.

Επιπλέον ο κ. Χαντζής διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί δίπλα στους πληγέντες το βιος των οποίων καταστράφηκε από τις φλόγες.

«Ο Δήμος Μακρακώμης δοκιμάστηκε από την χτεσινή καταστροφική πυρκαγιά, όμως χάρη στην έγκαιρη και καθοριστική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των δυνάμεων του Δήμου μας ,της Περιφέρειας, του Α.Τ Σπερχειάδας Δήμου Μακρακώμης αλλά και των εθελοντών, περιορίστηκε και σβήστηκε. Όλοι μαζί δώσαμε ολονύχτια μάχη για να αντιμετωπίσουμε το πύρινο μέτωπο, παρόλα αυτά όμως δυστυχώς υπήρξαν ζημιές, κυρίως σε ποιμνιοστάσια.

Ως Δήμαρχος Μακρακώμης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Πυροσβέστες, τους εθελοντές αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν για να σβήσει η πυρκαγιά. Ταυτόχρονα, θέλω να επισημάνω ότι ο Δήμος Μακρακώμης θα σταθεί αρωγός σε όλους τους πληγέντες των οποίων οι περιουσίες τους καταστράφηκαν και θα σταθεί δίπλα τους με όλους τους δυνατούς τρόπους, θεσμικούς αλλά κυρίως ανθρώπινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση