Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να σπάει αυτοκίνητο για να κλέψει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 16:43 Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να σπάει αυτοκίνητο για να κλέψει

Διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος…

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την Τετάρτη (23-08-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, 33χρονος Ρομά, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την ώρα που είχε σπάσει τζάμι Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να κλέψει πράγματα από το εσωτερικό του. Μάλιστ απάνω του βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κατσαβίδια και μία μεταλλική λάμα.

Η ιστορία όμως είχε και συνέχεια, καθώς από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) Αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) μηνών, για κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση