Ο Γιάννης Οικονόμου για την απώλεια του Αθανάσιου Ξαρχά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 10:35 Ο Γιάννης Οικονόμου για την απώλεια του Αθανάσιου Ξαρχά

Στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ανάρτησε το συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Φθιώτιδας Αθανάσιου Ξαρχά.

«Ο Αθανάσιος Ξαρχάς υπήρξε ευπατρίδης της πολιτικής και άξιο τέκνο της Φθιώτιδας. Μετά μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό στίβο, υπηρέτησε με συνέπεια την Πατρίδα, ως βουλευτής, υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Ειλικρινά συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιωνία η μνήμη του.Ο Αθανάσιος Ξαρχάς υπήρξε ευπατρίδης της πολιτικής και άξιο τέκνο της Φθιώτιδας. Μετά μια λαμπρή πορεία στον επαγγελματικό στίβο, υπηρέτησε με συνέπεια την Πατρίδα, ως βουλευτής, υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Ειλικρινά συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιωνία η μνήμη του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση