Καπάκι καπάκι 37χρονος Ρομά άνοιξε τρία καταστήματα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 12:49 Καπάκι καπάκι 37χρονος Ρομά άνοιξε τρία καταστήματα! (φωτογραφία αρχείου)

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου...

Εντός ορίων αυτοφώρου συνελήφθη την Πέμπτη (31-08-2023) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Ασφάλειας, ένας 37χρονος Ρομά κατηγορούμενος για τη διάπραξη δύο κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής, από καταστήματα περιοχών της Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς πρώτες πρωινές ώρες από 30 μέχρι 31 Αυγούστου, φέρεται να έσπασε με μεταλλικό καπάκι φρεατίου τις βιτρίνες δύο καφετεριών και ενός μίνι μάρκετ με σκοπό να εισέλθει στο εσωτερικό τους και να κλέψει ότι πολύτιμο βρει.

Στην περίπτωση των καφετεριών φέρεται να βρήκε χρηματικό ποσό γύρω στα 300 ευρώ, ποσό που βρέθηκε πάνω του από τους αστυνομικούς, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους του.

Στην περίπτωση του μίνι μάρκετ δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση