Λαμία: Παραβίασε το STOP και τραυμάτισε ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 11:19 Λαμία: Παραβίασε το STOP και τραυμάτισε ντελιβερά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να μετακινήσουν το STOP που δεν φαίνεται στο σημείο που είναι …» λένε οι επαγγελματίες που έχουν δει πολλά τροχαία στη συγκεκριμένη διασταύρωση…

Τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση ΙΧΕ με δίκυκλο μοτοποδήλατο που εκτελούσε delivery, σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης (5/9) στη διασταύρωση Αγίου Νικολάου με Ροζάκη -Αγγελή.

Ο νεαρός δικυκλιστής κατέβαινε κανονικά την Αγίου Νικολάου, ενώ το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν Ιταλοί που βρίσκονται στη Λαμία για το Ράλλυ Ακρόπολις, παραβίασαν το STOP της Ροζάκη - Αγγελή.

Ευτυχώς ο νεαρός δικυκλιστής φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο γόνατο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Αγανακτισμένοι καταστηματάρχες της περιοχής, είπαν στο LamiaReport ότι επανειλημμένα έχουν επισημάνει τη λάθος θέση του προειδοποιητικού σήματος, στη Ροζάκη - Αγγελή, το οποίο πρέπει να βγει πιο έξω, γιατί μεγάλωσε το πεζοδρόμιο και εκεί που βρίσκεται είναι κρυμμένο από τα δέντρα.

Δείτε βίντεο:

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ανέλαβε η Τροχαία Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση