Λαμία: Σπασμένος αγωγός στο Παγκράτι - Το νερό έφτασε στα σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 17:23 Λαμία: Σπασμένος αγωγός στο Παγκράτι - Το νερό έφτασε στα σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στους τόνους νερού που έφερε η κακοκαιρία Daniel στη Λαμία, έσπασε και αγωγός της ΔΕΥΑΛ στην οδό Ναυπάκτου, με το νερό να φτάνει μέχρι τα σπίτια που βρίσκονται από Νέα Άμπλιανη μέχρι Παγκράτι.

Δείτε βίντεο:

Απεγνωσμένα οι κάτοικοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με αστυνομία ή πυροσβεστική χωρίς να μπορούν να το καταφέρουν όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στο LamiaReport.

Σημειώνουμε ότι οι κλήσεις στην ανωτέρω υπηρεσίες είναι δεκάδες και δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν όλους τους πολίτες, καθώς για το ίδιο γεγονός μπορεί να καλέσει διψήφιος αριθμός δημοτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση