Κακοκαιρία Daniel: Μάχη στον Βόλο για ένα μπουκαλάκι νερό – «Χωρίς ρεύμα το 90% της πόλης» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 18:13 Κακοκαιρία Daniel: Μάχη στον Βόλο για ένα μπουκαλάκι νερό – «Χωρίς ρεύμα το 90% της πόλης» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δραματικές ώρες ζουν οι κάτοικοι του Βόλου, μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Όπως τόνισε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, η πόλη είναι κομμένη στη μέση, εξαιτίας της υπερχείλισης των ρεμάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπέος ανέφερε ότι «ο Βόλος δεν έχει νερό, ενώ το 90% της πόλης δεν έχει και ρεύμα. Τα συνεργεία καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, γεγονός που μέχρι τώρα δεν έχουν κατορθώσει καθώς ακόμα δεν έχουν εντοπίσει τα σημεία που υπάρχουν οι βλάβες».

Οι δρόμοι του Βόλου έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες, με τις υποδομές να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. «Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυα υδροδότησης και ηλεκτρισμού», τόνισε ο δήμαρχος Βόλου απευθύνοντας έκκληση για ενίσχυση των συνεργείων στην περιοχή καθώς τα υφιστάμενα δεν επαρκούν για το μέγεθος των ζημιών.

Μάχη για ένα μπουκάλι νερό στο Βόλο

Λόγω της διακοπής της υδροδότησης «εξαφανίστηκαν» τα μπουκάλια με νερό από τα μαγαζιά. Ο Δήμος Βόλου και αρκετοί εθελοντές μοίρασαν στον κόσμο μπουκάλια με νερό στο δημαρχείο της Πόλης.

«Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων από την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη, που οφείλεται στην διακοπή της ηλεκτροδότησης, και σε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης των πιεστικών αναγκών για πόσιμο νερό, ο Δήμος Βόλου φρόντισε να προμηθευτεί ποσότητες εμφιαλωμένου νερού, που θα διαθέσει στους πολίτες Από το Δημαρχείο Βόλου και από το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας από τις 1.30 μ.μ και μετά Από το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, από τις 5.μ.μ και μετά», αναφέρεται σε ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο του ίδιου να μοιράζει νερά στο πλήθος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση