Επιχείρηση διάσωσης εγκλωβισμένων στον Παραπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 00:08 Επιχείρηση διάσωσης εγκλωβισμένων στον Παραπόταμο

Υποχώρησε η παλιά γέφυρα Γκίκα στην Πύλη Τρικάλων.

Κατάσταση απόλυτου κινδύνου βιώνουν οι κάτοικοι στο χωριό του Παραπόταμου, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στους πάνω ορόφους σπιτιών προσπαθώντας να γλυτώσουν από τα ορμητικά νερά.

Ο αντιδήμαρχος Κώστας Ούτρας μαζί με τον πρόεδρο του Κυνηγετικού συλλόγου μόλις έφτασαν στο σημείο και η εικόνα που περιγράφουν είναι δραματική. Αρκεί να σημειωθεί ότι η γνωστή ταβέρνα Τσαγαλί έχει σκεπαστεί πλήρως με νερό.

Ήδη δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας είναι στο χωριό προσπαθώντας να μην ζήσουμε τα χειρότερα και να απομακρυνθούν όσοι κάτοικοι κινδυνεύουν άμεσα.

Δείτε βίντεο:

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι υποχώρησε η γέφυρα Γκίκα στην Πύλη Τρικάλων.

Όπως σημειώνουν οι αρχές υπάρχει μεγάλο κίνδυνος και οι κάτοικοι πρέπει να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση