Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Απελευθέρωση ορεινής πέρδικας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 15:51 Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Απελευθέρωση ορεινής πέρδικας

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας σχετικά με τη δράση απελευθέρωσης ορεινής πέρδικας πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, στο πλαίσιο των φιλοθηραματικών του δραστηριοτήτων, επανέλαβε τη δράση απελευθέρωσης ορεινής πέρδικας, πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Όπως πάντα, η απελευθέρωση έγινε σύμφωνα με ειδική μελέτη εκπονημένη από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογό μας. Μέσα στον χρόνο έχουν γίνει τέσσερις απελευθερώσεις ελεγμένων, γενετικά και υγειονομικά, ατόμων ορεινής πέρδικας σε περιοχές οι οποίες έχουν κριθεί κατάλληλες για τη διαβίωσή τους.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον εμπλουτισμό των βιοτόπων της περιοχής μας υπεύθυνα και συστηματικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση