Επιστροφή στα θρανία - Αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα της Αμφιθέας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 15:29 Επιστροφή στα θρανία - Αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα της Αμφιθέας (ΦΩΤΟ)

Με νέες Διευθύντριες τη νέα χρονιά 1ο, 4ο Γυμνάσιο και 1ο, 4ο Λύκειο Λαμίας…

Έσφυζε και πάλι από ζωή το πρωί της Δευτέρας (11/9) το σχολικό συγκρότημα στην Αμφιθέα Λαμίας, όπου στεγάζονται το 1ο και 4ο Γυμνάσιο, καθώς και το 1ο και 4ο Λύκειο, για την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024.

Στο 4ο Λύκειο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, με τους Αντιδημάρχους  Παναγιώτη Φώσκολο και Γιώργο Παλιούρα και στο 1ο Γυμνάσιο ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Να σημειώσουμε ότι και τα τέσσερα σχολεία, έχουν από αυτή τη χρονιά νέες Διευθύντριες και συγκεκριμένα το 1ο Γυμνάσιο την κα Μάγδα Θωμά, το 4ο Γυμνάσιο την κα Βασιλική Πολυμεροπούλου , το 1ο Λύκειο την κα Λεμονιά Ραχιώτου και το 4ο Λύκειο την κα Βασιλική Ηλιοπούλου.

Τον αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και sτο 4ο Λύκειο τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Ατματζίδης και στο 4ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο αντίστοιχα, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Νασόπουλος

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση