Ξεκινάει το παζάρι στην Αμφίκλεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 09:00 Ξεκινάει το παζάρι στην Αμφίκλεια

Όλα είναι έτοιμα για την ετήσια και παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη της Αμφίκλειας, που ξεκινάει σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

«Το γνωστό και πάντοτε επιτυχημένο παζάρι της αγαπημένης μας κωμόπολης θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον κεντρικό δρόμο της Αμφίκλειας, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει ζωντάνια, χαμόγελα και πολύ κόσμο», αναφέρει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και προσθέτει:

«Οι αγορές διαφόρων προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές, οι λαχταριστοί λουκουμάδες και οι ρουμελιώτικες γεύσεις αποτελούν σταθερό πόλο έλξης συνδημοτών, φίλων και επισκεπτών. Το γεγονός δε ότι ο καιρός παραμένει σύμμαχός μας, επιβεβαιώνει τις προβλέψεις μας για αυξημένη επισκεψιμότητα, αφού το παζάρι μας αποτελεί πάντοτε άριστη ευκαιρία για βόλτα. Εκμεταλλευτείτε τη.

»Σας περιμένουμε όλους να ανταμώσουμε, να περπατήσουμε μαζί την υπαίθρια αγορά με τα ελκυστικά εμπορεύματα και να σας δείξουμε τί σημαίνει Δαδιώτικη φιλοξενία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση