«Καλό ταξίδι Πάνο…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 12:08 «Καλό ταξίδι Πάνο…»

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία του Αγρότη Λιανοκλαδίου, που διετέλεσε Πρόεδρος του σε δύσκολες περιόδους…

Πένθος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και στο Λιανοκλάδι για το θάνατο του παλιού Προέδρου της ομάδας του Αγρότη Λιανοκλαδίου, Πάνου Καραγκούνη σε ηλικία 71 ετών.

Ο Πάνος υπήρξε από τους σημαντικότερους ανθρώπους στα διοικητικά της ομάδας του Λιανοκλαδίου, αναλαμβάνοντας πρόεδρος σε δύσκολες και… «μοναχικές» εποχές, οδηγώντας την ομάδα του χωριού του σε επιτυχίες.

Εκτός από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Αγρότη, ξεχώρισε για την ευγένειά του, τον πράο χαρακτήρα του, στοιχεία που κοσμούσαν τα Φθιωτικά γήπεδα, απολαμβάνοντας την αποδοχή και την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων.

Η αγαπημένη του ομάδα τον αποχαιρέτισε με το παρακάτω μήνυμα:

«Με θλίψη η ομάδα του ΑΓΡΌΤΗ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΊΟΥ αποχαιρετά έναν απ τους εμβληματικούς προέδρους στην ιστορία της τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.

Έναν άνθρωπο που διατέλεσε πρόεδρος για 2 περιόδους στο παρελθόν, έναν άνθρωπο που στα δύσκολα σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του μόνο κ μόνο για την αγάπη που της είχε.

Καλό ταξίδι ΠΑΝΟ, θα είσαι πάντα  αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του

Ο Νίκος Στεφανής και το lianokladi.net τον αποχαιρέτισε με το παρακάτω βίντεο:

Η κηδεία του Παναγιώτη (Πάνου) Καραγκούνη έγινε την Κυριακή (17/9/23) το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Λιανοκλαδίου.

Καλό Παράδεισο!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση