Ποιες περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 19:16 Ποιες περιοχές του Δήμου Καμένων Βούρλων κηρύχτηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ισχύει για έξι μήνες…

Την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Κωνσταντίνου και Αγνάντης της ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου και των Δημοτικών Κοινοτήτων Μενδενίτσας, Αγίου Χαραλάμπους και Ανάβρας της ΔΕ Μώλου, του Δήμου Καμένων Βούρλων, της ΠΕ Φθιώτιδας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Στόχος η αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 05-09-2023 (κακοκαιρία Ντάνιελ) στις παραπάνω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι (6) μήνες ήτοι έως και 05 Μαρτίου 2024.

Σημειώνεται ότι, η Δημοτική Κοινότητα Καμένων Βούρλων της Δημοτικής Ενότητας Καμένων Βούρλων είναι ήδη κηρυγμένη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων έως και 05-10-2023. Σε περίπτωση που το ανώτερο χρονικό διάστημα (05-10-2023) δεν επαρκεί για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 05-09-2023 στην ανωτέρω περιοχή, ο Δήμος Καμένων Βούρλων μπορεί να επανέλθει με νεότερο αίτημά του για παράταση της 8 σχετικής Απόφασης και για τα νέα πλημμυρικά φαινόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση