Λαμία: Παράνομο παρκάρισμα έκλεισε το κέντρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:20 Λαμία: Παράνομο παρκάρισμα έκλεισε το κέντρο

Απίστευτο μποτιλιάρισμα για 15 περίπου λεπτά…

Κυκλοφοριακό έμφραγμα το απόγευμα της Πέμπτης (21/9/23) στο κέντρο της Λαμίας, εξαιτίας ενός παράνομου παρκαρίσματος ακριβώς στη στροφή εισόδου της πλατείας Ελευθερίας.

Το κόκκινο ΙΧΕ εμπόδιζε τη διέλευση αστικού λεωφορείου που εγκλωβίστηκε στο σημείο και μαζί με αυτό δεκάδες άλλα οχήματα.

Η ουρά έφτασε πάνω από το Θέατρο, ενώ εγκλωβίστηκαν και αυτοκίνητα που έφτασαν από την οδό Καζούλη, κλείνοντας με τη σειρά τους την οδό Καραϊσκάκη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα να φτάσουν μέχρι την κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου!

Το απίστευτο μποτιλιάρισμα διήρκησε περίπου 15 λεπτά εωσότου φτάσει στο σημείο Δημοτική Αστυνομία που προσπάθησε να εντοπίσει τον οδηγό του αυτοκινήτου και να διευθετήσει όσο μπορούσε την κίνηση.

Τελικά στις 19:23’ μετακινώντας κάποια μηχανάκια που ήταν επίσης παρκαρισμένα στη στροφή και κάνοντας κουμάντο στο αστικό, ο δρόμος άνοιξε, πριν προλάβει να φανεί σταθμός της Τροχαίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση