Οι πληγέντες της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία απαλλάσσονται από τη συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 08:07 Οι πληγέντες της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία απαλλάσσονται από τη συμμετοχή σε φάρμακα και εξετάσεις

«Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία», έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για την τροπολογία που υπερψηφίστηκε στη Βουλή και απαλλάσσει τους πληγέντες της κακοκαιρίας από τη συμμετοχή τους σε φάρμακα και εξετάσεις.

Η Βουλή υπερψήφισε σήμερα το εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, μέσα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την απαλλαγή των πληγέντων κατοίκων της κακοκαιρίας στη Θεσσαλία από τη συμμετοχή τους σε φάρμακα και εξετάσεις.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε με 158 ψήφους «ναι», με τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να το ανακοινώνει και μέσω Facebook. 

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία. Σήμερα στην Βουλή, υπερψηφίστηκε με 158 ψήφους και η τροπολογία του Υπουργείου Υγείας, που περιλαμβάνεται στο Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας για την απαλλαγή των πληγέντων από την ιδία συμμετοχή σε φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις. Όπως δεσμευτήκαμε, παραμένουμε δίπλα στους πληγέντες».

Με πληροφορίες από iatropedia.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση