Στο χωριό Κόμμα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 17:32 Στο χωριό Κόμμα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

«Βασικό μας μέλημα, αυτή τη στιγμή, είναι η ασφάλεια των πολιτών...», τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Κοντά στους κατοίκους του χωριού Κόμματος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα είναι από τις βασικές προτεραιότητες της επόμενης μέρας για δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, ώστε να μπει τέλος στην αγωνία των κατοίκων. 

 

«Πριν από λίγο, επισκέφθηκα το Κόμμα, όπου οι κάτοικοι ζουν ξανά ώρες αγωνίας και ενημερώθηκα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα αναχώματα του Σπερχειού.

Ελπίζουμε όλοι να αποφευχθούν τα χειρότερα. Βασικό μας μέλημα, αυτή τη στιγμή, είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Από την επόμενη μέρα, θα θέσουμε ως κορυφαία προτεραιότητα να βρεθεί μια οριστική λύση για αυτό το σοβαρό θέμα, ώστε οι κάτοικοι να μην ζουν αυτόν τον εφιάλτη, κάθε φορά που βρέχει», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση