Ψηφοφόρος μπερδεύτηκε και έριξε στην κάλπη φάκελο με 175 ευρώ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 10:48 Ψηφοφόρος μπερδεύτηκε και έριξε στην κάλπη φάκελο με 175 ευρώ! (φωτο intime)

Ακριβά «πλήρωσε» την ψήφο του ένας πολίτης στη Λάρισα.

Η ψήφος ενός πολίτη στη Λάρισα κόστισε αρκετά. Συγκεκριμένα, ο ψηφοφόρος έριξε στην κάλπη φάκελο με το ψηφοδέλτιο αλλά και 175 ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» σε εκλογικό τμήμα της Λάρισας ο δικαστικός αντιπρόσωπος ανοίγοντας τον φάκελο δεν πίστευε στα μάτια του όταν ξεδιπλώνοντας τα τα ψηφοδέλτια βρήκε σε χαρτονομίσματα, το ποσό των 175 ευρώ.

Το κακό για τον ψηφοφόρο είναι πως… παρά τα μετρητά, η ψήφος του προφανώς ακυρώθηκε με δεδομένο τον αυξημένο αριθμό ψηφοδελτίων στον φάκελο.

Άγνωστο παραμένει το τι έγινε τελικά και πώς κατέληξαν τα χρήματα να μπουν μέσα στην κάλπη μαζί με τα ψηφοδέλτια. Αν δηλαδή έγινε κατά λάθος, αν μπερδεύτηκε, κανείς δεν ξέρει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση