Αλλάζει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα: Έρχονται βροχές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 08:16 Αλλάζει ο καιρός την επόμενη εβδομάδα: Έρχονται βροχές

Φθινοπωρινός γίνεται σιγά-σιγά ο καιρός, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, σήμερα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, σήμερα, συννεφιά και βροχές αναμένονται στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και βαθμιαία σε όλα τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο και το Ιόνιο, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Ιόνιο.

Στο Αιγαίο αναμένονται 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται συννεφιά αλλά δεν αναμένονται βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το μεσημέρι στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Βελτιωμένος αναμένεται ο καιρός την Πέμπτη και στην Αττική η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και ενδεχομένως στην Κρήτη.

Η πρόβλεψη του καιρού από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο

Όπως είπε, ο μετεωρολόγος ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από Τρίτη-Τετάρτη. «Οι βροχές της άλλης εβδομάδας θα είναι καλές, φθινοπωρινές γιατί κοντεύουμε να ξεχάσουμε το φθινόπωρο», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση