Λαμία: Παραβίασε STOP και το εμβόλισε - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 08:56 Λαμία: Παραβίασε STOP και το εμβόλισε - Δείτε εικόνες

Γερό το χτύπημα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς…

Η οδός Πηλίου είναι μία από τις οδούς της Λαμίας που σχεδόν σε όλες τις διασταυρώσεις της δίνει τροχαία ατυχήματα! Η πιο «δημοφιλής» διασταύρωση είναι αυτή με την οδό Χαλκομάτας, όπου σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής (20/10/23).

Το μαύρο Opel κατέβαινε κανονικά τη Χαλκομάτας, όταν το λευκό ΙΧΦ παραβίασε το STOP και το εμβόλισε στέλνοντάς το με τετ α κε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τόσο η οδηγός του Opel όσο και ο οδηγός από το άλλο όχημα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Την ώρα του ατυχήματος έτυχε να περνούν από το σημείο οι Διοικητές της Άμεσης Δράσης Γιώργος Μπράνης και της Τροχαίας Φώτης Τσιριγκούλης, οι οποίοι σταμάτησαν να βοηθήσουν μέχρι να έρθει σταθμός του Τμήματος Τροχαίας για την καταγραφή, ενώ βοήθησαν να μετακινηθεί το λευκό αυτοκίνητο από τη μέση του δρόμου ώστε να εξυπηρετηθεί η κυκλοφορία.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση