Αγνοείται γυναίκα στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 23:36 Αγνοείται γυναίκα στις Ράχες

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα έρευνες στην περιοχή των Ραχών για τον εντοπισμό της.

Πρόκειται για μια 77χρονη από την Ουκρανία η οποία εδώ και χρόνια διαμένει στις Ράχες Στυλίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα ίχνη της 77χρονης χάθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 22/10), όταν η κόρη της επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά και δεν τη βρήκε.

Η μητέρα της θα πήγαινε στο μίνι μάρκετ του χωριού να ψωνίσει κάτι και θα επέστρεφε σπίτι. Όμως στο μίνι μάρκετ δεν εμφανίστηκε ποτέ και ούτε στο σπίτι.

Η κόρη της άρχισε να την αναζητά σε όλες τις Ράχες χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ενημερωσε την αστυνομία, όπου δήλωσε επίσημα την εξαφάνιση της μητέρας της.

Να σημειωθεί ότι η 77χρονη γνωρίζει ελάχιστα ελληνικά και ότι όσο οι ώρες περνούν τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον εντοπισμό της.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικος του χωριού είδε την 77χρονη το μεσημέρι στη βόρεια πλευρά των Ραχών κοντά στη δεξαμενή.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές "χτενίζουν" την βόρεια πλευρά των Ραχών ψάχνοντας με φακούς μέσα στο σκοτάδι.

Εάν κάποιος έχει δει την γυναίκα της φωτογραφίας που ακούει στο όνομα Λυδία, να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Στυλίδας ή στα τηλέφωνα 6943155631 και 6976676092.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση