Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παρέλαση και πολιτιστικές - αθλητικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 10:38 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Παρέλαση και πολιτιστικές - αθλητικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

Η πρόσκληση της Δημάρχου για το ηλιόλουστο, όπως προβλέπετε, διήμερο…

Η 28η Οκτωβρίου στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, δεν περιλαμβάνει μόνο την Εθνική μας Επέτειο, όπως μας ενημερώνει με ανάρτησή της η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Οι επισκέπτες του Δήμου που θα εκμεταλλευτούν τον ηλιόλουστο καιρό για μια όμορφη εκδρομή έχουν κι άλλες προτάσεις για να διασκεδάσουν.

Διαβάστε την ανάρτηση της κας Στιβακτή:

«Το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου προβλέπεται ηλιόλουστο και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκδηλώσεις. Τόσο οι δημότες μας όσο και οι εκδρομείς που θα επισκεφθούν τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, έχουν τρεις επιπλέον δελεαστικές επιλογές για εκτόνωση και διασκέδαση.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 12:00μ.μ., έχουμε ραντεβού στην πλατεία Τιθορέας στην 16η Γιορτή Τσίπουρου, που διοργανώνει ο Ε.Τ.Μ.Ο.Τ. υπό την αιγίδα του Δήμου μας και την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Τιθορέας και του Τοπικού Συμβουλίου.

Συνεχίζουμε και την επόμενη μέρα όμως, Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, αφού ο Σύλλογος Γυναικών Τιθορέας, με αφορμή την Εθνική μας Επέτειο, διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο της Κοινότητας εκδήλωση με θέμα: "Η προσφορά της Ελληνίδας στο έπος του '40". Ελάτε να μάθετε τα μυστικά της απόσταξης, να γευτείτε παραδοσιακό τσίπουρο και εδέσματα και να χορέψετε μαζί μας υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας αλλά και να μας ακολουθήσετε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή.

Επίσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί, στο Παλαιοχώρι Δωριέων, ο γνωστός πλέον 4ος ορεινός αγώνας τρεξίματος "Λίμνη Νευρόπολη 2023", που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Παλαιοχωριτών Δωριέων, την Τοπική Κοινότητα, τον Α.Σ. "Διόνυσος" Αμφίκλειας και τον Σύλλογο Τραχίνα Λαμίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου μας. Ο αγώνας χωρίζεται στους εξής επιμέρους, που περνούν από τη μαγευτική λίμνη Νευρόπολη:

▫ Ημιμαραθώνιος NMR 21χλμ. με ώρα εκκίνησης 9:00π.μ.

▫ Αγώνας NMR 10χλμ. με ώρα εκκίνησης 9:30π.μ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί, εντός του χωριού, ο Παιδικός Αγώνας "Παλαιοχώρι Trail" 1χλμ. για παιδιά Α' Δημοτικού έως Γ' Γυμνασίου. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν και τερματίζουν στην πλατεία της Κοινότητας. Ελάτε, μικροί και μεγάλοι, να λάβετε μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, να γυμναστείτε και να απολαύσετε τοπία απαράμιλλου φυσικού κάλλους.

Όλες οι εκδηλώσεις μας διοργανώνονται με αγάπη και μεράκι. Σας περιμένουμε να το διαπιστώσετε από κοντά, να γίνουμε μία μεγάλη παρέα και να μοιραστούμε πολλές όμορφες στιγμές

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση