Ένωση Συνταξιούχων: Συνέντευξη τύπου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:46 Ένωση Συνταξιούχων: Συνέντευξη τύπου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λαμία

Κινητοποιήσεις Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου…

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στις 10:30’ το πρωί στην αίθουσα του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Φθιώτιδας Όθωνος 1 στην Πλατεία Λαού Λαμίας, η συντονιστική επιτροπή αγώνα των συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΑΕΕ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ θα δώσει συνέντευξη τύπου.

Τα θέματά είναι:

1. Το κάλεσμα προς όλους τους συνταξιούχους της περιοχής να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Πέμπτη 9 Νοέμβρη στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωί.

2. Το κάλεσμα προς όλους τους συνταξιούχους της περιοχής μας να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 24 Νοέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση