Τώρα ηλεκτρονικό εισιτήριο και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 09:02 Τώρα ηλεκτρονικό εισιτήριο και στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

«Τώρα μπορούν πλέον όλοι οι επιβάτες να βγάζουν το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο εύκολα και γρήγορα μέσα από το site του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας», δήλωσε στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Α.Ε., Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Εδώ μπορείτε να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριο της επόμενης διαδρομής σας: https://ktelbus.gr/fth/ticketweb/

Διαβάστε και την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας Α.Ε.:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό που είναι κάτοχοι ηλεκτρονικού εισιτηρίου, όταν αναχωρούν από τους κεντρικούς σταθμούς του ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδας Α.Ε. (Λαμία - Αθήνα / Λαμία - Θεσσαλονίκη / Λαμία - Βόλο και αντίστροφα) να τσεκάρουν τα εισιτήρια τους στα εκδοτήρια.

Όσον αφορά τους επιβάτες που εκδίδουν ηλεκτρονικό εισιτήριο για επιβίβαση από τις ενδιάμεσες στάσεις στις ως άνω αναφερόμενες διαδρομές που δεν υπάρχουν εκδοτήρια, να έχουν ήδη εκτυπωμένο το εισιτήριο ή την επίδειξη του εισιτηρίου στην οθόνη κινητού ή του ταμπλετ.

Εισιτήριο που έχει εκδοθεί για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα δεν ισχύει για διαφορετικό δρομολόγιο και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση