Χωρίς ταξί σήμερα η Λαμία λόγω απεργίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 13:52 Χωρίς ταξί σήμερα η Λαμία λόγω απεργίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο ζητώντας να φορολογηθούν  επί των πραγματικών εισοδημάτων τους…

Απεργούν σήμερα τα Ράδιο Ταξί Λαμίας, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο «στην άδικη φορολόγηση που τους οδηγεί σε εξόντωση», όπως υποστηρίζουν για τα μέτρα που εισάγει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Το πρωί της Τετάρτης οι επαγγελματίες - μέλη της Ένωσης Ιδιοκτητών Ράδιο Ταξί Λαμίας, συγκεντρώθηκαν στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών  από και προς το Νοσοκομείο, την Πολυκλινική, τις Κλινικές και το Ίαση, καθώς και των προγραμματισμένων ιατρικών ραντεβού, υπάρχει αριθμός οχημάτων σε επιφυλακή. «Μια μικρή υπομονή μια μέρα, πρέπει και εμάς να μας καταλάβουν ότι ο κλάδος μας οδηγείται σε αφανισμό», λέει στο LamiaReport o Πρόεδρος των Ραδιό Ταξί Λαμίας Παναγιώτης Γρηγορόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την κινητοποίηση των Ράδιο Ταξί Λαμίας:

0010

0009

0008

0007

0006

0005

0004

0003

0002

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση