Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Βάσω Χατζή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 12:14 Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Βάσω Χατζή

Η μεγάλη λαϊκή και δημοτική ερμηνεύτρια, «έφυγε» την περασμένη Τετάρτη από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους χιλιάδες θαυμαστές της…

Στο αγαπημένο της χωριό την Ασωπία Βοιωτίας, θα γίνει σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, η κηδεία της γνωστής τραγουδίστριας Βάσως Χατζή που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη.

Η σημαντική αυτή ερμηνεύτρια λαϊκών και δημοτικών τραγουδιών ήταν γεννημένη στην Ασωπία το 1948, ενώ τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι τα είχε κάνει στην Αθήνα όταν μετέβη στην πρωτεύουσα σε ηλικία 17 ετών.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους λαϊκούς τραγουδιστές Β. Βασιλειάδη, Γ. Βασιλόπουλο, Π. Γαβαλά, Στ. Κάβουρα, Κ. Σκαφίδα, Β. Σαλέα και Μ. Χριστοδουλόπουλο.

Αν και στην καριέρα της πολλά τραγούδια της έχουν γίνει επιτυχίες, ξεχώρισε και έγινε πολύ δημοφιλής με την εκτέλεση του τραγουδιού «Θέλω τον Θεό να τον ρωτήσω», σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Γιώργου Πια.

Η εξόδιος ακολουθία της τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασωπίας στις 15:00’ το μεσημέρι. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 13:30’.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση