Ξεκινά ο Σύλλογος "Φίλοι Ιστορίας και Μουσείου Ροδίτσας"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 13:50 Ξεκινά ο Σύλλογος "Φίλοι Ιστορίας και Μουσείου Ροδίτσας"

Ελάτε να γράψουμε ιστορία!

Στην προσπάθεια της καταγραφής και διάσωσης της ιστορίας, του πολιτισμού και της λαϊκής παράδοσης, Προσκαλούμε όλες και όλους που έχετε όρεξη να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι του συλλόγου "Φίλοι Ιστορίας και Μουσείου Ροδίτσας".

Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε όρεξη για "ανασκαφές" στα ξεχασμένα σεντούκια της ιστορίας της κοινότητας Ροδίτσας

Αν είσαι από 16-106 ετών και θέλεις να γίνεις μέλος μιας δυναμικής και χαρούμενης ομάδας είσαι ευπρόσδεκτη/ ος.

Δε χρειάζεται να αγαπάς την ιστορία, να έχεις συγκεκριμένες γνώσεις, να μένεις στη Ροδίτσα, τη Φθιώτιδα, ούτε καν στην Ελλάδα.

Αν έχεις όμως διάθεσή για δουλειά και συμμερίζεσαι το όραμα να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και μοναδικό, μη το σκέφτεσαι, επικοινώνησε μαζί μας.

Με εκτίμηση,
Ιδρυτική ομάδα Φίλοι Ιστορίας και Μουσείου Ροδίτσας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 3346018
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Φίλοι Ιστορίας και Μουσείου Ροδίτσας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση