Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας: Παράταση της αποχής μέχρι 11 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 08:55 Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας: Παράταση της αποχής μέχρι 11 Δεκεμβρίου

Εξετάζονται κοινές δράσεις με άλλους φορείς...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, 01-12-2023 και σε συνέχεια της από 29-11-2023 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και της από 30-11-2023 απόφασης της  Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων  Ελλάδος, αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων η παράταση της αποχής.

Ειδικότερα αποφάσισαν:

1. Την παράταση της αποχής μέχρι και την Δευτέρα 11-12-2023.

2. συντασσόμενο με τις αποφάσεις της Ολομέλειας για περαιτέρω δράσεις ενάντια στα άδικα φορολογικά μέτρα της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα (πέραν της ανωτέρω απόφασης για καθολική αποχή μέχρι και  την 11/12/2023),  για την Τρίτη 5/12/2023 τη συμμετοχή των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, συμπεριλαμβανομένων των εμμίσθων στον ιδιωτικό, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, Τραπεζών, ΔΕΚΟ, συνεργατών δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιρειών  στη συγκέντρωση των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων έξω από τη Βουλή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ..

3. το κλείσιμο των δικηγορικών γραφείων, καθώς και των γραφείων του ΔΣΛ και  την συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας των μελών έξω από τα Δικαστήρια  την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

4. τη διερεύνηση κοινών δράσεων με τους Φορείς της ΠΕ Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση