Λαμία: Νέα συνάντηση των ελευθέρων επαγγελματιών στα γραφεία του ΔΣΛ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 08:30 Λαμία: Νέα συνάντηση των ελευθέρων επαγγελματιών στα γραφεία του ΔΣΛ

Κινητοποιήσεις εναντίον του νέου φορολογικού νομοσχεδίου…

Νέα συνάντηση ελεύθερων επαγγελματιών από όλους τους κλάδους έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάσης Μακρυγιάννης.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΛ το μεσημέρι της Παρασκευής (1/12) αποφασίστηκε η παράταση της αποχής μέχρι και την Δευτέρα 11-12-2023 και η διερεύνηση κοινών δράσεων με άλλους επαγγελματίες που πλήττονται από το φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Μακρυγιάννης συγκάλεσε σύσκεψη με εκπροσώπους από το ΤΕΕ, Σύλλογο Φοροτεχνικών, το Οικονομικό Επιμελητήριο, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο, το ΕΒΕ, τη ΓΣΕΒΕ και τον Εμπορικό Σύλλογο, στα γραφεία του ΔΣΛ το Σάββατο το μεσημέρι στις 2:00’.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, συμπεριλαμβανομένων των εμμίσθων στον ιδιωτικό, δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, Τραπεζών, ΔΕΚΟ, συνεργατών δικηγορικών γραφείων και δικηγορικών εταιρειών, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων έξω από τη Βουλή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 μ.μ..

Επίσης τα γραφεία τους, καθώς και τα γραφεία του ΔΣΛ θα είναι κλειστά την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και θα πραγματοποιήσουν συμβολική διαμαρτυρία έξω από τα Δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση