Παράνομη αλιεία στα Λουκίσια (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 14:17 Παράνομη αλιεία στα Λουκίσια (ΦΩΤΟ)

Έφεραν αποτέλεσμα οι περιπολίες των Λιμενικών Χαλκίδας και Λάρυμνας…

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (1/12), από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Χαλκίδας και Λάρυμνας, στη θαλάσσια περιοχή Λουκισίων Β. Ευβοϊκού κόλπου, εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ερασιτεχνικό σκάφος με επιβαίνοντες δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν αλιεύσει από κοινού επτά χιλιάδες (7.000) τεμάχια ζωντανών αχινών, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο ανά ημέρα για ερασιτέχνη αλιέα και σε απαγορευμένη χρονική περίοδο, κατά παράβαση των διατάξεων του Π.Δ. 65/2014 .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αχινών και επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση