Φθιώτιδα: Μηχάνημα έργου βρέθηκε στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 09:20 Φθιώτιδα: Μηχάνημα έργου βρέθηκε στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση…

Ένα μηχάνημα έργου ακινητοποιήθηκε για άγνωστη αιτία, κατά τη διέλευση του από την παραλία του Καινουρίου το πρωί της Κυριακής (3/12).

Μάλιστα λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας το μηχάνημα καλύφθηκε κατά το ήμισυ και ακινητοποιήθηκε πλήρως.

Δείτε το βίντεο:

Ενημερώθηκε το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας από το Α.Τ. Καμένων Βούρλων, για την ύπαρξη του εν λόγω μηχανήματος έργου εντός της θάλασσας και μετέβησαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με μέριμνα του ιδιοκτήτη ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και το μηχάνημα έργου πρόκειται να ανελκυθεί και να απομακρυνθεί από την περιοχή με ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση