Φθιώτιδα: Με γερανό η ανέλκυση μηχανήματος έργου που κόλλησε στην παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 08:17 Φθιώτιδα: Με γερανό η ανέλκυση μηχανήματος έργου που κόλλησε στην παραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελήφθησαν μέτρα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του…

Ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ανέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12) την αποκόλληση και απομάκρυνση μηχανήματος έργου που είχε βρεθεί μέσα στη θάλασσα στην παραλία του Καινούριου.

Η επιχείρηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη λόγω του βάρους του μηχανήματος και της περιοχής όπου είχε κολλήσει.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας που είχε αναλάβει την προανάκριση για το συγκεκριμένο συμβάν, από τον ιδιοκτήτη του μηχανήματος ελήφθησαν  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση, όπως και το βασικότερο δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό.

Ωστόσο επειδή δεν απομακρύνθηκε εγκαίρως συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος/οχήματος για παράβαση του Ν. 1650/86 “Περί προστασίας του περιβάλλοντος”

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση