Με το ΓΓ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συναντήθηκε ο Θανάσης Μακρυγιάννης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:08 Με το ΓΓ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συναντήθηκε ο Θανάσης Μακρυγιάννης

Τι συζήτησε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας με τον Παναγιώτη Αλεξανδρή…

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Παναγιώτη Αλεξανδρή είχε το πρωί της Παρασκευής (8/12) ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Θανάσης Μακρυγιάννης.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Μακρυγιάννης συζήτησαν για το θέμα της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου στην περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Τσαλτάκη αλλά και για την άμεση ανάγκη επισκευής του παλαιού κτιρίου όπου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Λαμίας.

Ο κ. Αλεξανδρής είχε ξεναγηθεί πριν λίγα χρόνια στους χώρους των Δικαστηρίων και του Στρατοπέδου και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των συναδέλφων του (είναι και ο ίδιος Δικηγόρος) στην περιοχή.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του ΔΣΛ έθεσε στον κ. Αλεξανδρή το θέμα της αναγκαιότητας κάλυψης, άμεσα των 35 κενών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων στις δικαστικές υπηρεσίες του Ν. Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση