Δύο νέες δολοφονίες ζώων σε Φωκίδα και Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 15:49 Δύο νέες δολοφονίες ζώων σε Φωκίδα και Βόλο

Ένας σκύλος και ένα γατάκι είχαν πυροβοληθεί με την αστυνομία να ψάχνει τους δράστες…

Πριν καλά καλά συνέρθουμε από την άγρια κακοποίηση που οδήγησε στο θάνατο του όμορφου Χάσκι στην Αράχωβα, δύο νέα περιστατικά δολοφονίας ζώων ήρθαν να προστεθούν και να επιβεβαιώσουν ότι το πρόβλημα είναι βαθύτερο και αφορά την ίδια την κοινωνία μας!

Οι φωτογραφίες είναι από γατάκι στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Φωκίδας. Το ζώο βρέθηκε νεκρό και στην εξέτασή του από κτηνίατρο βρέθηκε μέσα του βολίδα από όπλο!

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Αστυνομία Φωκίδας που αναζητεί υλικό για την ταυτοποίηση του δράστη.

Δυστυχώς όμως ένα ακόμη περιστατικό με πυροβολισμό σκύλου καταγγέλθηκε το απόγευμα της περασμένη Τρίτης, αυτή τη φορά στο Βόλο στην περιοχή «Πευκάκια». Ένα ήσυχο αδεσποτάκι η Μπέλλα βρέθηκε μέσα στα αίματα πυροβολημένη πολλές φορές ενώ στο λαιμό της ο δολοφόνος, της είχε περάσει ένα σχοινί.

Το ΑΤ Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας και προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του τέρατος που έβαλε σημάδι ένα άκακο σκυλι που δε γαύγιζε ποτέ και σε κανέναν…

Με πληροφορίες από Fokidanews.gr και ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση