Αστυνομικοί Φθιώτιδας: «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 08:20 Αστυνομικοί Φθιώτιδας: «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 2:00'  το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην τυφλή βία, διοργανώνουν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στις 2:00’ το μεσημέρι, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας (ΕΑΞΕΛΑΣΣΕ) και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ) στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας στην οδό Αθηνών 188.

Διαβάστε και την ανακοίνωση - κάλεσμα στην κινητοποίηση, που υπογράφουν οι Πρόεδροι, της ΕΑΞΕΛΑΣΣΕ, Γιώργος Μπράνης και της ΕΑΣΥΦ,  Νίκος Τριανταφύλλης:

«Ως πρωτοβάθμιες ενώσεις, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών μας, αλλά κυρίως θέλοντας να εκφράσουμε τη στήριξη μας στη μάχη που δίνει για τη ζωή του ο συνάδελφος μας, ο οποίος δέχτηκε την άλογη και δολοφονική επίθεση ανθρώπων οι οποίοι εκδηλώνουν τα ζωώδη και δολοφονικά τους ένστικτα κατά αθώων πολιτών, υγειών φιλάθλων και αστυνομικών, καλούμε τους συναδέλφους μας, τις οικογένειες τους, αλλά και όσους εναντιώνονται στη τυφλή βία να δώσουν ηχηρό "παρών" στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουμε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας ( Λ Αθηνών 188).

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ !!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση