Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τη νίκη της ΔΗΚΙΟ πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 10:21 Η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας για τη νίκη της ΔΗΚΙΟ πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο

Αυτοδύναμη μετά από 35 χρόνια στην Κεντρική Ελλάδα…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και την νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων που πρόσκειται στη ΝΔ σε συνδυασμό με την αυτοδύναμη νίκη της στο 8ο Π.Τ. Κεντρικής Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

«Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που διεξήχθησαν χθες η Δημοκρατική κίνηση Οικονομολόγων αναδείχθηκε νικήτρια στην επικράτεια με ποσοστά πάνω από 45%.

Σε περιφερειακό επίπεδο στο 8ο Π.Τ Κεντρικής Ελλάδας η ΔΗΚΙΟ κατέγραψε σαρωτική νίκη με ποσοστό στο 49% καταλαμβάνοντας τις 4 από τις 7 έδρες.

Μετά από 35 περίπου χρόνια η παράταξη της ΔΗΚΙΟ αναδεικνύεται νικήτρια και αυτοδύναμη. Το μέγεθος της επιτυχίας αποτελεί το επισφράγισμα μιας συνεπούς και αποτελεσματικής προσπάθειας των μελών της ΔΗΚΙΟ, και των στελεχών της παράταξης, που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των οικονομολόγων.

Η ΔΕΕΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΝΔ συγχαίρει όσους έλαβαν μέρος σε αυτήν την προσπάθεια με κύριο μέλημα την αναβάθμιση του θεσμού του ΟΕΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση